Hæ? En digital ordliste for bank

Forvirret av vanskelige ord knyttet til bank? Med vår digitale ordliste får du raskt og enkelt en forklaring når du trenger det.

Ord og uttrykk knyttet til bank kan ofte være forvirrende. Derfor har vi laget en digital ordliste hvor du raskt kan få opp en god forklaring på en-to-tre. Alt du trenger å gjøre er å dobbeltklikke på ordet.

En ordliste for alle:
Ord og utrykk knyttet til bank er ikke alltid like lett å forstå. Derfor har vi lansert en ordliste som hjelper deg gjennom jungelen av ord og uttrykk. Bare dobbeltklikk på ordet og kan du få opp en enkelt forklaring uavhengig av hvilken side du besøker på nettet. 

Slik laster du ned Hæ?
Vår digitale ordliste for bank kan lastes ned som et tillegg i ulike nettlesere. Nedenfor finner du lenkene til Hæ – en digital ordliste for bank i Chrome og Firefox.
Chrome: http://bit.ly/1T3VOwt 
Firefox: http://mzl.la/1oIJxki

Her er flere nyttige tips fra gjengen i Kollektivet:
Ønsker du flere lignende videoer som denne om ordliste for bank? I serien U for Ung legger vi ut videoer som løser små og store utfordringer i hverdagen. Se alle videoene her: http://dnbung.no/

DNB – U for Ung:
Gjengen fra kollektivet i Kirkegata er tidligere kjent fra miniserien «Ung igjen». Gjengen består av Alvin Santos Tjernshaugen, William Robin Walter, Magnus Borka Kloster-Jensen, Emma Sæthre Jensen og Peter Olav Hjertholm. 

UNG-fordelene hos DNB:
Er du mellom 18-33 år? Hos DNB finner du mange gode tilbud til deg som er ung. Akkurat nå kan du sikre deg vår beste rente – gjennom BLU Start: https://www.dnb.no/privat/laan/boliglaan/blu-start.html. Les mer om UNG-fordelene i DNB på https://www.dnb.no/ung.

Del filmen på:

Lignende klipp i samme kategori