Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016

Endelig er ventetiden over. Fotball EM 2016 er sparket i gang. Mye av mesterskapet avgjøres på tribunen, og favorittlaget ditt trenger all den støtte det kan få. Da er det viktig at du kan dette med å være en ekte supporter. Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan bli sjef på tribunen under Fotball EM 2016.

Fotball EM 2016:
«Europamesterskapet i fotball for herrer arrangeres hvert fjerde år av UEFA. Turneringen ble opprettet på slutten av 1950-tallet under navnet «den Europeiske nasjonscupen» etter initiativ av Henri Delaunay, og har etterhvert utviklet seg til å bli er et av Europas største og mest populære idrettsarrangementer» (https://no.wikipedia.org/wiki/Europamesterskapet_i_fotball)

Parallelt med fotballens popularitet har Fotball EM vokst i størrelse. I dag er det mange som gleder seg til Fotball EM 2016 og kanskje spesielt vertsnasjonen selv. Vertsnasjonen for Fotball EM 2016 er Frankrike. I Fotball EM 2016 er blant annet følgende nasjoner klare for sluttspillet: Tyskland, Spania, Frankrike, Belgia, England og Italia. Det norske landslaget er som kjent ikke kvalifisert til Fotball EM 2016, men tipsene i denne videoen er nyttig for alle som elsker fotball – uavhengig av favorittlag.

Som ekte supporter under Fotball EM 2016 støtter du ditt favorittlag i tykt og tynt:
Om ditt favorittlag presterer knallbra eller gjør det skikkelig dårlig, spiller ingen rolle. Det er helt uvesentlig, faktisk. DU leverer jo en topp innsats uansett – som ekte supporter under Fotball EM 2016. Fotball EM 2016 må planlegges. Ingenting kan overlates til tilfeldighetene. I denne videoen, gir gjengen fra kollektivet i Kirkegata deg gode tips som du kan ha nytte av under Fotball EM 2016. Dette kan hjelpe deg til å gi favorittlaget ditt under Fotball EM 2016 den «ekstra spilleren» som er så viktig, nemlig i form av synlig og ikke minst hørbar støtte fra tribunen. 

Slik hjelper du ditt favorittlag under Fotball EM 2016: 
Det er ikke bare å møte opp og stå der og måpe som en annen vanlig tilskuer. Fotball EM 2016 handler mye om å gjøre en god jobb for favorittlaget. Ta f.eks. dette med antrekk, som er noe av det viktigste under Fotball EM 2016. Du må sørge for å ha riktig jakke/genser/t-skjorte, og selvsagt skjerf. Alt må signalisere tydelig at du er supporter for nettopp ditt Fotball EM 2016 lag, og ikke for et annet tullelag. I tillegg kommer effekter som hodeplagg av type caps, lue eller eventuelt vikinghjelm (om det er det norske landslaget det handler om). Klappehatt er litt i grenseland, vurder nøye om det er noe du digger å gå med. Flagg eller banner kan være bra å ha med. Skal du ta godt i og vise deg som ekte supporter for ditt favorittlag under Fotball EM 2016, gjør det seg med effekter som trompet, tute eller stortromme (om du virkelig vil slå på stortromma, altså). La det ikke være tvil om at du er en ekte supporter – for verdens aller beste lag! 

Her kan du se flere smarte videoer fra gjengen i kollektivet: 
Vi håper du vil gi oss en tommel opp for videoen «Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016». Vil du ha flere tips, kan du besøke spillelisten vår her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3pPapK8UGJqIAIw-yGo6cX6SQOSZ6LSJ

DNB – U for Ung:
I denne videoen får du tips om det å være en ekte supporter under Fotball EM 2016. Videoen er en av en rekke episoder med tips om det å takle utfordringer i hverdagen. Her kan du igjen møte den herlige gjengen fra kollektivet som er kjent fra serien «Ung igjen». 

UNG-fordelene hos DNB:
Nå tilbyr DNB sin beste rente til deg som er ung – gjennom BLU Start. Les mer om UNG-fordelene: https://www.dnb.no/ung

Følg oss i sosiale medier:
Sosiale medier er viktige for deg – og for oss i DNB. Det er grunnen til at vi bruker disse kanalene til å snakke med deg som ung. Videoen, som er inspirert av Fotball EM 2016 og som viser deg kodene for å være ekte supporter, er et eksempel på det.

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/dnb
Følg oss på Twitter: https://twitter.com/dnb_bank?lang=no
Følg oss på Google+: https://plus.google.com/113745514358678577465/videos

Det er smart å abonnere på kanalen DNB - U for Ung:
Det er en god ide å abonnere på YouTube-kanalen: DNB – U for Ung. Her legges det ut flere videoer i samme stil som denne Fotball EM 2016 inspirerte supporter-videoen. Følg denne lenken: https://www.youtube.com/channel/UC-4u7lNdLVuh4dyrQTpRlvw?sub_confirmation=1

Lignende klipp i samme kategori

Trening med Silje Norendal

Trening med Silje Norendal

Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016

Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016

Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball

Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball