Hvordan ha orden på kvitteringene

Lei av kvitteringene som flyter overalt? Vi viser hvordan du kan kaste kvitteringene i søpla og fortsatt ha full kontroll på dem.

Du kjenner kanskje til problemet med bunker av kvitteringer som flyter overalt. Finnes det egentlig en god løsning på dette? Naturligvis gjør det det. I denne videoen viser Magnus deg et smart triks som gjør at kvitteringene dine alltid er innen rekkevidde. 

Aldri mer papirkvitteringer! 
Har du noen gang hatt behov for å bytte et produkt, bare for å innse at det ikke ble noe av på grunn av manglende kvittering?

Med enkle grep kan du bli kvitt kvitteringene som fyller opp lommer og skuffer. Alt du behøver å gjøre er å laste ned en av mange applikasjoner som benyttes til å skanne kvitteringene. Deretter lagrer applikasjonen alt elektronisk. Enklere blir det ikke.

Ønsker du flere nyttige tips fra gjengen i Kollektivet:
Var rådet om kvitteringene nyttig for deg? Hvis det er tilfelle må du gjerne dele den med dine venner. Videoen er kun en av mange som viser deg hvordan du kan løse ulike utfordringer i hverdagen. Se flere videoer her: http://dnbung.no/

DNB – U for Ung:
I en serie av korte, humørfylte videoer møter du gjengen fra kollektivet i Kirkegata som tidligere er kjent fra miniserien «Ung igjen»: Alvin Santos Tjernshaugen, William Robin Walter, Magnus Borka Kloster-Jensen, Emma Sæthre Jensen og Peter Olav Hjertholm. 

UNG-fordelene hos DNB:
DNB har et godt tilbud som er tilpasset for deg som er ung. Nå får alle mellom 18-33 år vår beste rente – gjennom BLU Start: https://www.dnb.no/privat/laan/boliglaan/blu-start.html. Les mer om UNG-fordelene i DNB på https://www.dnb.no/ung.

Lignende klipp i samme kategori

Se Bøkketlista gratis på TV2 Sumo nå!

Se Bøkketlista gratis på TV2 Sumo nå!

Trenger du billån?

Trenger du billån?

Tips om smart bruk av Hvitt Kort

Tips om smart bruk av Hvitt Kort