Hvordan holde skoene rene på festival?

Festivalværet er ikke alltid helt topp, og det kan fort bli mye gjørme og leire der du står og går. Hvordan kan du unngå at de nye, kule og (dyre) skoene dine blir stygge og møkkete? I denne filmen får du rådet du trenger for å holde skoene rene på festival. Så har du i hvert fall én (liten) ting mindre å bekymre deg for når du er på festival.

FÅ DET MESTE TIL Å STEMME NÅR DU ER PÅ FESTIVAL
Festival er ikke bare bare. Det er jo faktisk en god del som må stemme for at en festival blir akkurat den opplevelsen du håper på. Ta f.eks. antrekket ditt – og ikke minst skoene. For hvor kult er det å vasse rundt på festival med skitne lefser på beina? Det er rett og slett ikke noe særlig ok i det hele tatt. For DU vil jo at DIN festival skal bli super-optimal på alle måter. Og det som kjennetegner en festival der du føler at ALT stemmer, er gjerne at du har tenkt på ALT (i hvert fall ganske mye) på forhånd. Du er ikke den som vil bli et hjelpeløst offer for tilfeldigheter, som for eksempel at regnet begynner å bøtte ned – og den fine, grønne festival-plenen blir forvandlet til en blaut, brun og møkkete myr. Sånne problemer kan andre slite med når de er på festival, mens du bare chiller og nyter musikken. Det med skoene kan virke som en filleting på festival, men når du bokstavelig talt står midt oppi det med begge beina, blir det fort en ganske stor og kjip greie. Derfor bør du få med deg det enkle, smarte tipset til hva du kan gjøre!

ALVINS TIPS TIL RENE SKO PÅ FESTIVAL
Alvin er med i kollektivet som er kjent fra TV-serien Ung igjen, og digger å være på festival. Men Alvin har lært seg at det å ha det kult på festival, handler om å være bitte litte granne forberedt. Saker og ting kan skje på festival, og da gjelder det å ha en smart løsning der og da. Møkkete sko i gjørma? Null problem for Alvin. Da tar han bare fram en liten pakke med våtservietter, og tørker vekk skitten på et blunk. Da var det festival-problemet ute av verden. Dette er forresten et råd med noen interessante tilleggsmuligheter når du er på festival. For hvor bra er det ikke å kunne hjelpe andre med det samme problemet? Andre med møkkete sko på festival vil jo bare elske deg når du du elegant løser problemet for dem. Og brått har du fått noen nye venner som kan bidra til at din festival bare blir ENDA mer vellykket.

VAR DETTE NYTTIG INFO?
Synes du det er bra å få tips om å være på festival Da er det fint om du gir oss en tommel opp for filmen «Hvordan holde skoene rene på festival?». For å se andre videoer med gode råd, besøk vår spilleliste: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3pPapK8UGJqIAIw-yGo6cX6SQOSZ6LSJ

DNB – U for Ung
Videoen som handler om festival er en del av en serie med gjengen fra kollektivet i Kirkegata, som er kjent fra miniserien «Ung igjen». Gjengen består av Alvin Santos Tjernshaugen, William Robin Walter, Magnus Borka Kloster-Jensen, Emma Sæthre Jensen og Peter Olav Hjertholm.

UNG-FORDELENE HOS DNB
Videoen om festival er laget av DNB, som har mange gode og fordelaktige tilbud til deg som ung. For eksempel kan du få god lånerente til bolig gjennom BLU Start. Les mer om UNG-fordelene her: https://www.dnb.no/ung

FØLG DNB I SOSIALE MEDIER
Du er i sosiale medier, derfor er vi der også. Her håper vi å møte deg som er ung, og fortelle om hva vi kan tilby!

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/dnb
Følg oss på Twitter: https://twitter.com/dnb_bank?lang=no
Følg oss på Google+: https://plus.google.com/113745514358678577465/videos

ABONNER PÅ KANALEN: DNB – U FOR UNG
Videoen om festival er en av flere filmer med gode tips, sjekk dem ut på YouTube-kanalen: DNB – U for Ung.
Det kan lønne seg å abonnere på YouTube-kanalen vår og få flere videoer som denne om rene sko på festival.

Følg lenken: https://www.youtube.com/channel/UC-4u7lNdLVuh4dyrQTpRlvw?sub_confirmation=1

Lignende klipp i samme kategori

Hvordan holde skoene rene på festival?

Hvordan holde skoene rene på festival?

Ung Igjen - Dag 5

Ung Igjen - Dag 5

Ung Igjen - Dag 4

Ung Igjen - Dag 4