Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball

«Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball»
Straffe er mål! I hvert fall i teorien. Men i praksis er det ikke fullt så enkelt. For eksempel er det nokså kleint om keeper'n tar skuddet ditt i fast grep, og gir deg et overlegent glis på kjøpet. I denne videoen viser Herman Stengel fra Vålerenga Fotball tipsene du trenger for å banke ballen i nettet – hver gang.

Slik scorer du på straffespark:
Å score på straffe, dreier seg først og fremst om én ting – nemlig: Hvordan lure keeper'n? Men det kan være lettere sagt enn gjort. I denne videoen gir Herman Stengel fra Vålerenga Fotball sine beste tips om det å putte ballen rett i mål. Fotballproffen kom til Vålerenga Fotball i 2014 og spiller sentral midtbane. 

Hvem er Vålerenga Fotball?
Vålerenga Fotball er en del av Vålerengens Idrettsforening (VIF) som ble stiftet 29. juli 1913. Klubben har i dag en stor tilhengerskare og har for lengst etablert seg som en storklubb i Norge. Vålerenga Fotball har hatt to storhetsperioder, 1960-tallet og 1980-tallet. Som et resultat kan klubben skilte med både seriegull og cupmedaljer. 

I tillegg til Herman Stengel har klubben en rekke andre kjente fotballspillere: Enar Jääger, Christian Grindheim, Ghayas Zahid, Deshorn Brown, Rasmus Lindkvist med mer. Dette er fotballspillere som sammen skal føre Vålerenga Fotball til en ny storhetstid.

Hjemmekampene til Vålerenga Fotball spilles i dag på Ullevaal Stadion. Dette vil imidlertid endre seg i 2017. Da vil hjemmekampene til Vålerenga Fotball flyttes til en ny stadion på Valle Hovin. 

I denne videoen gir Herman Stengel fra Vålerenga Fotball deg sine beste tips:
Som tidenes yngste målscorer i norsk 2. divisjon har Herman Stengel, som spiller på Vålerenga Fotball, gode forutsetninger for å gi deg tips til hvordan du kan lure keeper'n:

• Legg ballen klar og gå fire til fem steg bakover
• Distraher keeper'n ved å se et annet sted enn der du har tenkt å skyte. Det KAN funke.
• Løp et par steg mot ballen, og se om keeperen går mot et hjørne. Da kan du jo skyte i det andre. 

Ta deg gjerne tid til å se øvelsen til fotballproffen fra Vålerenga Fotball flere ganger! Øvelsen, som sitter i ryggmargen til spillerne på Vålerenga Fotball, kan hjelpe deg å score på straffespark neste gang. 

Flere tips for hvordan du kan lykkes med straffespark:
«Presset i denne situasjonen er større enn i alle andre situasjoner i spillet» Slik beskrives et straffespark av Geir Jordet, professor og fotballforsker på Norges idrettshøgskole. I den samme artikkelen forklarer han hva som skal til for å bli best på straffespark: http://www.nrk.no/sport/best-pa_-straffespark-1.12302030

Se flere nyttige videoer fra gjengen i kollektivet: 
Gi oss gjerne en tommel opp for «Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball». For flere tips besøk spillelisten: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3pPapK8UGJqIAIw-yGo6cX6SQOSZ6LSJ

DNB – U for Ung:
I denne videoen representeres Vålerenga Fotball av Herman Stengel. Videoen er en del av en serie med tips om hvordan du kan løse utfordringer i hverdagen. Her møter du igjen noen fra kollektivet som ellers er kjent fra serien «Ung igjen». Følg med fremover, så vil det komme enda flere videoer i samme stil som «Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball».

UNG-fordelene hos DNB:
Denne videoen er et samarbeid mellom Vålerenga Fotball og DNB. Nå tilbyr DNB sin beste rente til deg som er ung – gjennom BLU Start. Her kan du lese mer om UNG-fordelene: https://www.dnb.no/ung

Følg oss gjerne i sosiale medier:
Vi vet at sosiale medier er viktige for deg. DNB legger derfor stor vekt på å bruke disse kanalene for å snakke med deg som ung. Videoen med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball er et eksempel på det.

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/dnb
Følg oss på Twitter: https://twitter.com/dnb_bank?lang=no
Følg oss på Google+: https://plus.google.com/113745514358678577465/videos

Det er smart å abonnere på kanalen DNB - U for Ung:
Det kan lønne seg å abonnere på YouTube-kanalen vår: DNB – U for Ung. Kanskje kommer det flere tips fra Vålerenga Fotball? Følg denne lenken: https://www.youtube.com/channel/UC-4u7lNdLVuh4dyrQTpRlvw

Lignende klipp i samme kategori

Trening med Silje Norendal

Trening med Silje Norendal

Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016

Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016

Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball

Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball