Hvordan skal en dress for menn sitte

Vil du se ut som en konge eller en klovn i en dress for menn? Det kommer helt an på om du vet hva som skal til for at dressen sitter som et skudd. Det trenger faktisk ikke være vanskelig i det hele tatt. Ved å se denne videoen blir det enklere å velge en dress for menn som passer perfekt til deg. 


Hvorfor det er så viktig å vite hvordan en dress for menn skal sitte:
Målet er å se best mulig ut når man først har fått på seg en dress for menn. Derfor bør du gjøre alt du kan for å finne en dress for menn med perfekt passform. Her er det nemlig mye som kan gå veldig galt. Men samtidig er det enkelt å få en dress for menn som sitter som den skal. Du må ikke gå på kleine kurs eller lese tykke bøker om hvordan dressen skal sitte. Du trenger bare å se denne videoen som på litt over ett minutt forteller deg det viktigste om hva som er riktig passform når det gjelder dress for menn. 

Ikke hver dag man går i dress for menn:
Også Alvin og de andre ungdommene i kollektivet i Kirkegaten lurer på hvordan en dress for menn skal sitte. Ikke minst til 17. mai og andre festdager, er det greit å ha en viss peiling på det. Derfor spurte de noen eksperter, og nå deler Alvin gjerne kunnskapen med deg. I videoen finner du kjapt ut hva som skal til for at en dress for menn sitter perfekt, samtidig som du ser en helt ny og velkledd side av Alvin fra kollektivet. Alvin er nokså «vanlig» i kroppsfasongen», men her får du gode og smarte tips om hvordan en dress for menn skal sitte best mulig enten du er lang, kort, smal eller bred. 

De fem viktigste tipsene for hvordan en dress for menn skal sitte: 
Det finnes mange «sannheter» om dress for menn. Men det gjelder å ha fokus på det viktigste. 
En dress for menn med god passform har følgende kjennetegn:

  • Dressjakka skal følge kroppen naturlig over skuldrene, ikke for bred, ikke for smal
  • Ermene skal nå til håndleddet, og det skal synes ca. 2 cm skjorte under ermene 
  • Jakka bør sitte ganske stramt rundt midjen, ikke henge og slenge 
  • Du kan kneppe igjen den øverste knappen i dressjakka, men aldri den nederste
  • Buksa må ikke være for lang eller kort, det er passe med én fold over skoene

Videoen «Hvordan skal en dress for menn sitte» gir deg utfyllende informasjon rundt noen av disse punktene. Så da er det bare å kjøpe deg en ny dress eller finne frem den gamle – for nå VET du jo hvordan en dress for menn skal se ut når den er tatt på!

Flere tips om hvordan en dress for menn skal sitte:
«Ikke alle vet hvordan dressen skal sitte, hvor lange ermene skal være og hva med bukselengden?» sier avdelingsleder og innkjøper hos Follestad Classic, Markus Larsson. Han vet bedre enn de fleste hvordan en dress for menn skal sitte, les mer her:
http://www.klikk.no/mote/article801140.ece

Her kan du se flere smarte videoer fra gjengen i kollektivet: 
Gi oss gjerne en tommel opp for videoen som handler om dress for menn. Vil du ha flere tips, kan du besøke spillelisten: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3pPapK8UGJqIAIw-yGo6cX6SQOSZ6LSJ

DNB – U for Ung:
I denne videoen forklarer vi hva som er riktig passform når det gjelder dress for menn. Videoen er en av flere episoder som gir deg tips til hvordan du kan løse utfordringer i hverdagen. Her treffer du også igjen gjengen fra kollektivet som er kjent fra serien «Ung igjen». 

UNG-fordelene hos DNB:
Nå tilbyr DNB sin beste rente til deg som er ung – gjennom BLU Start. Les mer om UNG-fordelene: https://www.dnb.no/ung

Følg oss i sosiale medier:
Sosiale medier er viktige for deg – og for oss i DNB. Det er grunnen til at vi bruker disse kanalene til å snakke med deg som ung. Videoen, hvor Alvin som snakker om dress for menn, er et eksempel på det.
Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/dnb
Følg oss på Twitter: https://twitter.com/dnb_bank?lang=no
Følg oss på Google+: https://plus.google.com/113745514358678577465/videos


Det er smart å abonnere på kanalen DNB - U for Ung:

Det kan lønne seg å abonnere på YouTube-kanalen vår: DNB – U for Ung. Vi legger nemlig ut flere videoer i samme stil som «Hvordan skal en dress for menn sitte»? Følg denne lenken: https://www.youtube.com/channel/UC-4u7lNdLVuh4dyrQTpRlvw

Lignende klipp i samme kategori

S for Skikk & Bank

S for Skikk & Bank

Hvordan spise taco uten søl

Hvordan spise taco uten søl

Hvordan kle seg i bunad

Hvordan kle seg i bunad