Er du DNB Ung sin nye SoMe-spesialist? Søk her!

Er SoMe so you? Vi jakter DNB Ung-ansikter til ett års engasjement.

Liker du å stå foran kameraet og lage engasjerende innhold som folk liker i sosiale medier? Da er det deg vi leter etter!

Vi i DNB er opptatt av å være på dere unges side. Derfor søker vi nå etter enda flere unge folk som kan være med på å løfte DNB Ung i sosiale medier. 

Du er i 20-årene, skikkelig utadvendt og tør å by på deg selv. Du har et brennende ønske om å jobbe med sosiale medier og kan se for deg selv som en frontfigur for DNB Ung. Du er rå på å fortelle historier og formidle noe ganske så kjedelig som økonomi på en morsom og engasjerende måte. Du trenger ikke å kunne økonomi, for det kan vi. Det du skal gjøre, er å stille de rare spørsmålene og lage innhold rundt de utfordringene man støter på som fersk i voksenlivet. 
Du skal jobbe med DNB Ung sine sosiale kanaler: YouTube, Instagram og Snapchat. Derfor ser vi etter deg som er godt kjent med formatene og virkemidlene som brukes i disse kanalene, som kan journalistikk, noe om filming og en del om redigering. 

Engasjementet vil gå over ett år med oppstart 13.august. Det er snakk om et 50 prosent stilling som fint kan kombineres med studier eller annen deltidsjobb. 
Høres dette gøy ut? Lag en video om deg selv på maks tre minutter og send den til oss, da vel!  Fortell litt om deg selv og gi oss et svar på dette: 
Hvis du kunne spurte hvem som helst om hva som helst her i banken, hva ville det vært? 
Video sendes til ung@dnb.no innen søknadsfristen 24.juni. 

Lignende klipp i samme kategori

DNBUNG- Blinddate med Ståle Sandbech!

DNBUNG- Blinddate med Ståle Sandbech!

Morten & Kornelia møter Haviah Mighty

Morten & Kornelia møter Haviah Mighty

Middagschallenge

Middagschallenge