Trening med Silje Norendal

Lyst til å komme i bedre form til sommeren? Det haster jo litt nå. Snowboardstjernen Silje Norendal gir deg tipsene som funker når du ikke kan kaste bort tiden på annet enn effektiv og smart trening.

Rådene fra Silje Norendal gjør trening enkelt og morsomt
Hvordan komme i form på en mest mulig enkel og effektiv måte? Det finnes mange muligheter – og her gir Silje Norendal deg supertipsene for å få mest mulig effekt ut av hvert minutt du trener. Sjekk ut denne videoen hvor Silje Norendal gir råd til William og Magnus fra kollektivet i Kirkegata, også kjent fra serien «Ung igjen».

Når Silje Norendal skal trene, er hun opptatt av å få mest mulig resultater på den tiden hun bruker. Da er blant annet trappetrening et veldig godt alternativ. Her kan du trene både lår, legger, ankler og rompe på en effektiv måte, samtidig som kondisen blir bedre. Trappetrening gir i tillegg bedre balanse, noe som er viktig for snowboardstjerner som Silje Norendal.

Silje Norendal tror på enkel trening uten masse utstyr

Silje Norendal kjører trappetrening på steder der det går an å ha litt lange, sammenhengende drag. Det er effektivt, og hun trenger ikke annet utstyr enn treningstøy og joggesko. I denne videoen viser Silje Norendal øvelser på Bislett Stadion, der det finnes trapper som er perfekte for trappetrening. Men Silje Norendal liker også andre former for enkel og effektiv trening med et minimum av utstyr, der hun får trent både mage, lår, flanker og ikke minst generell styrke og kondis. For Silje Norendal som er mye på reise, går det i tillegg an å kjøre trappetrening på hoteller. Hun kan også trene i parker og på små, enkle idrettsbaner og løkker som jo finnes overalt. Neste gang du bor på hotell, er det bare å sjekke ut hvor baktrappa eller parken er – og sette i gang med din egen trening der. Kanskje møter du Silje Norendal og andre, kjente idrettsutøvere mens du holder på?

Flere viktige tips til trening:

Det er flere enn Silje Norendal og snowboardstjernene som er opptatt av enkel og effektiv trening som gir raske resultater. Her er noen gode råd fra bloggen til personlig trener Monica Gulbrandsen:

«Min favoritt-trening er uten tvil trappetrening. I trapper får du trent rumpe, lår og legger samt core muskulatur. Trappetrening kan gjøres meget eksplosivt ved å løpe og hoppe i trappene. Les mer:
http://www.fortsett.no/artikler/2015/6/25/slik-kan-trappetrening-gjore-underverker/

Her kan du se flere smarte videoer fra gjengen i kollektivet:
Vi håper du vil gi oss gjerne en tommel opp for videoen om trening med Silje Norendal. Vil du ha flere tips, kan du besøke spillelisten: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3pPapK8UGJqIAIw-yGo6cX6SQOSZ6LSJ

DNB – U for Ung:
I denne videoen gir Silje Norendal råd om trening. Videoen er en av en rekke episoder med tips til det å takle utfordringer i hverdagen. Her møter du også igjen gjengen fra kollektivet, kjent fra serien «Ung igjen».

UNG-fordelene hos DNB:
Hos oss får du ikke bare treningstips med Silje Norendal. Nå tilbyr DNB sin beste rente til deg som er ung – gjennom BLU Start. Les mer om UNG-fordelene: https://www.dnb.no/ung

Følg oss i sosiale medier:
Sosiale medier er viktige for deg, for Silje Norendal – og for oss i DNB. Det er grunnen til at vi bruker disse kanalene til å snakke med deg som ung. Denne videoen der gutta fra kollektivet driver trening med Silje Norendal, er et eksempel på det.

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/dnb
Følg oss på Twitter: https://twitter.com/dnb_bank?lang=no
Følg oss på Google+: https://plus.google.com/113745514358678577465/videos

Det er smart å abonnere på kanalen DNB - U for Ung:
Det er en god ide å abonnere på YouTube-kanalen vår: DNB – U for Ung. Her legges det nemlig ut flere videoer i samme stil som denne som handler om trening med Silje Norendal. Følg denne lenken: https://www.youtube.com/channel/UC-4u7lNdLVuh4dyrQTpRlvw?sub_confirmation=1

Lignende klipp i samme kategori

Trening med Silje Norendal

Trening med Silje Norendal

Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016

Hvordan bli en ekte supporter under Fotball EM 2016

Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball

Hvordan lure keeper'n, med Herman Stengel fra Vålerenga Fotball