Vipps forening og lag

Vipps forening og lag. Norges mest populære betalingsapp brukes til å samle inn penger, selge lodd, ta betalt i kiosk med mer. 

Norges mest populære betalingsapp
VIPPS er Norges mest populære betalingsapp. Applikasjonen, som gjør det mulig å betale med mobil, gjør det også superenkelt å gi økonomisk støtte til andre. Helt kontant- og kortfritt.

Vipps forening og lag etter eget ønske. Betalingen er selvsagt kostnadsfri uansett beløp. Alt du trenger er et mobilnummer, og så er pengene på vei.

Fordelen med VIPPS er at forening og lag kan bruke mindre tid på administrasjon og mer tid på det som virkelig betyr noe. Er din forening eller ditt lag medlem? Det er enkelt å registrere en konto. 

Last ned applikasjonen:
VIPPS er for alle, uavhengig av bank: privatperson, bedrift, forening, lag med mer. Last ned applikasjonen for iPhone eller Android. Og vipps forening og lag i dag. 

Flere nyttige tips fra gjengen i Kollektivet:
Ønsker du flere nyttige tips fra gjengen i Kollektivet? Gjennom korte, humørfylte videoer viser gjengen i kollektivet hvordan du kan løse små og store utfordringer i hverdagen. Se videoene her: http://dnbung.no/

U for Ung:
Alvin Santos Tjernshaugen, Magnus Borka Kloster-Jensen, William Robin Walter, Emma Sæthre Jensen og Peter Olav Hjertholm har et bokollektiv i Kirkegata. Gjengen er også tidligere kjent fra miniserien «Ung igjen».

UNG-fordelene hos DNB:
DNB har gode tilbud til deg som er ung. Enten du skal flytte hjemmefra, studere, kjøpe bil eller kjøpe din første bolig. Akkurat nå tilbyr vi vår beste rente gjennom BLU Start: https://www.dnb.no/privat/laan/boliglaan/blu-start.html. Les mer om UNG-fordelene i DNB på https://www.dnb.no/ung.

Lignende klipp i samme kategori

Se Bøkketlista gratis på TV2 Sumo nå!

Se Bøkketlista gratis på TV2 Sumo nå!

Trenger du billån?

Trenger du billån?

Tips om smart bruk av Hvitt Kort

Tips om smart bruk av Hvitt Kort